Zorgprofessionals


Word zorgprofessional in jouw eigen regio!

Heb jij een groot hart voor mensen?

Bij Icare zoeken we collega’s met een zorghart. Jij gaat mensen helpen om zo comfortabel en veilig mogelijk thuis te blijven wonen, fijn in hun eigen omgeving. Daarvoor bied jij zelfstandig verzorging en verpleging. Is dit wat voor jou?


Doe de test


De baan voor jou?

Voor deze baan is het allerbelangrijkste dat je graag mensen helpt en hen ondersteunt. Je bent verantwoordelijk voor hun verzorging en verpleging en gaat binnen je wijk zelfstandig van klant naar klant. Men kan op je vertrouwen, je voelt je verantwoordelijk en werkt graag voor een professionele organisatie die met jou meedenkt en staat voor kwaliteit. Jouw drijfveer is de zelfredzaamheid van je cliënten en daarmee draag je bij aan een mooie dag voor hen.

Verder is het goed om te weten:

  • Zorgdiploma is vereist
  • Voorkeur voor kandidaten met minimaal een zorgdiploma Helpende Plus niveau 2 (of een bereidheid om de Plus-module te halen)
  • Je werkt volgens een basisrooster waar onregelmatig werken kan voorkomen


Doe de test

Fijn bij Icare

Icare is een grote ouderenzorgorganisatie, in 5 provincies in Nederland. Er werken 5000 medewerkers. We bieden de hulp die past bij de behoeftes van onze cliënten. Daar zijn ze erg tevreden over. Cliënten en hun mantelzorgers geven ons gemiddeld een 9!

https://youtu.be/aDYoldEkoMM

Waarom Icare

Dit bieden we jou

Salaris volgens CAO-VVT

Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%)

Persoonlijke ontwikkeling (training & opleiding)

Reiskostenvergoeding

Eindejaarsuitkering (13e maand)

Tablet en telefoon van het bedrijf

Gratis lidmaatschap van Espria Ledenvereniging

Collectieve korting op zorg- en schadeverzekering